תחילת דרכי עם הדים סאם החלה במסעדת הדים סאם הראשונה בישראל בשנת 1999 שם עבדתי והתאהבתי לראשונה בדים סאם על כל צורותיו. נגיעות דים סאם הוקמה בתחילת 2008 מאהבתי הגדולה לדים סאם ואהבתי היותר גדולה להאכיל אנשים ועדיף באוכל בריא וטעים.
מגיל 9 אני יוצרת במטבח. את האהבה שלי להאכיל ירשתי מסבא שלי ז"ל שהיה נהנה ושבע מלראות אותנו אוכלים. גדלתי על אוכל מבושל טרי ומזין בבית. ובימים אלה של מזון מהיר חשוב היה לי להנגיש את האוכל הבריא לכל מטבח גם למי שלא יודע לעבוד במטבח. ילדים יכולים לחמם את זה כפאסט פוד בריא לצהרים.